ISBN: 9788243009264
Status: I salg
Utgivelsesår: 2015
Innbinding: Innb.

Bla-i-boka
  

David Frenkiel, Luise Vindahl

Green kitchen stories

Fristende og sunn vegetarmat

Boka bak suksessbloggen er endelig kommet på norsk: Du trenger ikke være vegetarianer for å la deg friste av disse oppskriftene!

Bloggen Green Kitchen Stories har blitt et internasjonalt fenomen med hundretusener av følgere over hele verden. Også i Norge er den lille familien godt kjent. I sin første bok deler de over 100 av sin favorittoppskrifter.

Lær deg å lage frittata med urter og asparges til frokost eller siciliansk parmigiana di zucchine til en middag med venner.  Tilfredsstill søtbehovet med en overdådig rødbet- og sjokoladekake eller fryst jordbærostekake på solsikkebunn. Prøv ut de mange suppene, salatene, juicene og smårettene. Her kombineres ingredienser som alle har i kjøkkenskapet med sesongens friske råvarer.

Paret forteller små, personlige historier fra familiens kjøkken, lærer oss om de ulike råvarene de bruker og viser hvor enkelt det er å lage næringsrike og balanserte retter uten kjøtt. Alle er enkle å lage, men utrolig fristende og fulle av herlige smaker.

Kokeboken vil inspirere deg til å lage og spise mat som er bra for både kropp og sjel. Du trenger virkelig ikke være vegetarianer for å la deg friste av disse deilige oppskriftene.

MATERIELL, OMTALER OG ANMELDELSER
Høyoppløst omslag

David Frenkiel er den ene halvdelen av paret bak den kritikerroste vegetariske matbloggen Green Kitchen Stories
Les mer om forfatteren

Luise Vindahl er den ene halvdelen av paret bak den kritikerroste vegetariske matbloggen Green Kitchen Stories
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere